Actie Slow Motion Xtra Fit matras van M line

Wil je de Slow Motion Xtra Fit matras aanschaffen? Van 29 maart t/m zondag 18 april 2021 ontvang je bij aankoop van één matras de tweede matras gratis. Dat is 1+1! Lees hier meer informatie over de mooie actie van M line.

Afgelopen najaar introduceerde M line de Slow Motion Xtra matras: een prachtig matras met zeer hoogwaardige eigenschappen. De matras is er voor iedereen die Xtra veel uit de dag wil halen. M line heeft de matras echter verder ontwikkeld en heeft hem van een upgrade voorzien. Maak kennis met de Slow Motion Xtra Fit matras! De matras heeft goede ventilerende eigenschappen, een prettige drukverdeling en een soepel en elastisch ligcomfort. 
 

1+1 gratis op Slow Motion Xtra Fit matras

Wil je de Slow Motion Xtra Fit matras aanschaffen? Profiteer van de nieuwe introductieactie van M line! Koop tijdens de actieperiode een Slow Motion Xtra Fit matras en je ontvangt het tweede exemplaar gratis! De actie is geldig van maandag 29 maart t/m zondag 18 april 2021. 
 

Maak een afspraak bij Kwakernaat Beddenspecialist

Haast je dus naar de winkel van Kwakernaat Beddenspecialist en profiteer van deze prachtige actie! Maak vooraf een afspraak en op het afgesproken moment ontvangen wij je graag. We vertellen je meer over de mogelijkheden van de Slow Motion Xtra Fit matras van M line. Samen zoeken we naar de juiste matras voor jou!