Auping introduceert vernieuwd Original bed

Deze maand heeft beddenmerk Auping het Original bed opnieuw op de markt gebracht. De Auping Original is geheel vernieuwd en voorzien van een up-to-date look & feel met nieuwe kleuren en opvallende hoofdborden. Kwakernaat Bedden, dealer van Auping, vertelt jou meer over de herintroductie.

Auping is een toonaangevend slaapmerk van Nederlandse bodem. De producten van Auping beschikken over een fenomenale ventilatie, ondersteuning én drukverlaging. Dit zorgt voor een onovertroffen comfort. Daarnaast staat Auping bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het oogstrelende design. De slaapartikelen van Auping zijn prachtig dankzij het opvallende kleurgebruik, de moderne materialen en de stijlvolle modellen.

Over de Auping Original

Eén van de ledikanten in het assortiment van Auping is de Auping Original. Dit is een minimalistisch vormgegeven bed met sterke lijnen en een elegante uitstraling. Het bed is geïnspireerd op één van de allereerste ontwerpen van Auping, namelijk de Auping Cleopatra. De Auping Original is al enige tijd in de collectie van Auping opgenomen, en onlangs is het bed onderworpen aan een restyling en herintroductie. De vernieuwde Auping Original is sinds begin oktober op de markt: het bed is voorzien van een up-to-date look & feel met nieuwe kleuren en opvallende hoofdborden. Lees er hier meer over de nieuwe producteigenschappen:

• Verkrijgbaar in tien karakteristieke kleuren

Het stalen frame van de Auping Original is verkrijgbaar in maar liefst tien karakteristieke kleuren, namelijk Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Night blue, Rusty red en Coral red. Het frame wordt gepoedercoat in de kleur van uw keuze. Dankzij deze coating is het geverfde staal extra kleurrijk en slijtvast. De onderzetpootjes kunt u ook laten uitvoeren in één van de tien kleuren. Kiest u hierbij dezelfde kleur als het frame, of gaat u voor een contrasterende kleur?

• Keuze uit drie soorten hoofdborden

Auping heeft daarnaast drie nieuwe hoofdborden ontworpen die perfect passen bij het ontwerp van de Original. U heeft de keuze uit twee gestoffeerde hoofdborden en één gelakt houten hoofdbord: 
- Outline: dun en minimalistisch hoofdbord
- Stitch: stoer en modern hoofdbord
- Straight: strak gelakt hoofdbord

• Tafeltje aan het bed

Wilt u in uw slaapkamer alles binnen handbereik hebben? Denk bijvoorbeeld aan een glaasje water, een leesboek of een nachtlampje? De nieuwe Auping Original is voorzien van een bijpassend tafeltje. Dit tafeltje heeft een ronde vorm en is verkrijgbaar in maar liefst zestien prachtige kleuren. Het tafeltje lijkt bovendien te zweven dankzij een strakke stalen frameconstructie.

Auping Original bij Kwakernaat Bedden

Kwakernaat Bedden is sinds jaar en dag dealer van de slaapartikelen Auping. Wij hebben een zeer ruim assortiment met matrassentoppersledikantenboxsprings en bedbodems van dit Nederlandse merk. Breng een bezoek aan onze showroom in Roosendaal en maak kennis met het slaapcomfort, de hoogwaardige kwaliteit en het onovertroffen design van Auping. Onze adviseurs laten jou graag kennismaken met de slaapartikelen van Auping, waaronder de vernieuwde Auping Original. Het bed is verkrijgbaar als eenpersoonsbed, twijfelaar en tweepersoonsbed. Kom langs en maak jouw keuze voor de Auping Original 2.0!