Cadeautje van Kwakernaat: ontvang een sierKUSSEN cadeau!

Het jaar is bijna ten einde. Het was een verdrietig en bijzonder jaar, maar ook een jaar waarin we meer aandacht voor elkaar hebben. Om dit jaar op een fijne manier af te sluiten, heeft Kwakernaat Beddenspecialist een hartverwarmende decemberactie. Bij besteding vanaf € 200 ontvang je een sierKUSSEN cadeau. Lees gauw meer!

Het is bijna december, de maand van Sint, Kerst en Oud & Nieuw. Tijdens de feestdagen kijken we uit naar het nieuwe jaar én we blikken terug op het afgelopen jaar. Wat hebben we dit jaar bereikt? Ben je van baan veranderd, heb je een kindje gekregen of ben je verhuisd naar je droomwoning? Waarschijnlijk denk je bij dit jaar vooral aan het coronavirus. Het heeft ons leven volledig op z’n kop gezet, want overal om ons heen krijgen we ermee te maken. In de winkel, op het werk én in de privésfeer. We moeten afstand houden en familie en vrienden mogen we eventjes niet kussen en omhelzen. Dat voelt gek, want je dierbaren wil je het allerliefste vasthouden.
 

Hartverwarmende decemberactie

Je mag elkaar dan niet meer kussen, maar dat betekent niet dat je niets liefs voor een ander kan doen. Bij Kwakernaat Beddenspecialist hebben we daarom een speciale en hartverwarmende decemberactie bedacht: bij besteding van € 200 ontvang je een gratis sierKUSSEN (t.w.v. € 30)! Deze sierkussens zijn van onder andere Auping, Riviera Maison of Beddinghouse. Wil jij dit mooie kussentje cadeau krijgen (óf cadeau geven aan een ander)? Kom dan gauw langs bij Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal. De actie is geldig van 1 december t/m 24 december 2020.
 

Fijne feestdagen gewenst!

Namens het team van Kwakernaat Beddenspecialist wensen wij jou heel fijne feestdagen. Ook al vieren we de feestdagen in kleine kring: het beloven sfeervolle dagen te worden. Dagen die je doorbrengt met de personen die jou het meest dierbaar zijn. Geniet ervan!