Frisse start met nieuwe actie M line!

Wil je elke dag een frisse start? Kies voor de slaapartikelen van M line. Van 1 maart t/m 9 mei 2021 profiteer je van extra voordeel. Bij aankoop van een tweede matras of kussen ontvang je 50% korting op dat artikel! Lees gauw meer.

Goed slapen is de basis voor een energieke dag, een goed humeur en je gezondheid. Na een goede nachtrust presteer je overdag beter en start je elke dag fris. De slaapartikelen van M line dragen hieraan bij. Bij Kwakernaat Beddenspecialist verkopen we de kwalitatief hoogwaardige producten van beddenmerk M line, zoals matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems en kussens.
 

50% korting op tweede artikel

Wil je een slaapartikel van M line aanschaffen, profiteer dan van de nieuwste actie: van 1 maart t/m 9 mei 2021 ontvang je bij aankoop van een tweede matras of kussen 50% korting op dat artikel. Let op: de korting is niet geldig op de Athletic Pillow, de Travel Pillow en Wave by M line.
 

Maak een afspraak in onze winkel!

Wil je gebruikmaken van de actie van M line? Bestel online óf maak een afspraak voor advies in onze winkel. Vanaf 3 maart is onze winkel op afspraak geopend. Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies.