Maatwerk slaapartikelen van Van Cadsand

Kwakernaat Beddenspecialist laat jou kennismaken met een bijzonder slaapmerk van Nederlandse bodem, namelijk Van Cadsand. De slaapartikelen van Van Cadsand zijn per persoon aanpasbaar en zijn daarom een genot om op te slapen. Lees hier meer over!

Bij Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal kan je terecht voor slaapartikelen van gerenommeerde merken. Deze beddenmerken hebben wij speciaal geselecteerd op basis van kwaliteit, materiaalgebruik, vakmanschap en maatwerk. Alleen de beste merken met de beste eigenschappen zijn goed genoeg, zoals Van Cadsand. Dit oer-Hollandse merk hebben wij sinds enige jaren in ons assortiment.
 

Het Zeeuwse merk Van Cadsand

Van Cadsand is opgericht door Paul van Cadsand, een Zeeuwse ondernemer met een passie voor bedden en slapen. Al meer dan tien jaar lang ontwikkelt Van Cadsand matrassen, hoofdkussens, boxsprings en dekbedden van zeer goede kwaliteit. Deze artikelen ontstaan door een combinatie van Zeeuws vakmanschap, exclusieve materialen en wetenschappelijke innovaties. Zo wordt er gebruikgemaakt van hightech slaapsystemen met slimme technologieën. Het resultaat? Slaapartikelen die jou een optimale ondersteuning, maximaal comfort en ideale nachtrust geven. Zoek je slaapartikelen van Van Cadsand, dan kan je terecht bij Kwakernaat Beddenspecialist! 
 

Matrassen en hoofdkussens van Van Cadsand

Wij zijn al enkele jaren dealer van de hoogwaardige en zeer aantrekkelijke slaapartikelen van Van Cadsand. De matrassen en kussens zijn in het bijzonder de moeite waard. Door de samenstelling van de matrassen – met name bij de schouderzone – ervaar je weinig druk. Dat slaapt heerlijk! De toplaag van de matrassen is gemaakt van traagschuim, latex of flofoam. De toplaag is per persoon aan te passen. Datzelfde geldt voor het hoofdkussen van Van Cadsand. Doordat het kussen deelbaar is, kan het snel aangepast worden in dikte. Het beschikt over een hogere én een lagere slaapzijde, zodat het voor iedereen geschikt is.

Maak kennis met matras 9si

Eén van de parels uit het assortiment van Van Cadsand, is de matras 9si. De matras biedt goede ondersteuning in met name de onderrug. Het is opgebouwd uit aanpasbare comfortzones en een aanpasbare toplaag. Op deze manier kan de matras helemaal naar jouw lichaam gevormd worden, zodat jij een optimale ondersteuning hebt. Daarnaast beschikt de matras over een pulse latex afdeklaag en een visco schuim toplaag. Dit zorgt voor voldoende steun, maar ook voor optimale ventilatie en verlichting van de huid. De matras 9si is in alle gewenste maten verkrijgbaar.
 

Ontdek Van Cadsand bij Kwakernaat Beddenspecialist!

Bij Van Cadsand profiteer je bovendien van vijf jaar garantie op alle matrassen en boxsprings. Daarnaast kan je gebruikmaken van de ‘100 Dagen Aanpassing Garantie’: de toplaag van de matrassen worden binnen honderd dagen kosteloos aangepast naar jouw behoeften! Wil je meer weten over de slaapartikelen van Van Cadsand? Aarzel niet en breng een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal! Onze adviseurs laten jou kennismaken met de ongekende mogelijkheden van dit prachtige, gerenommeerde slaapmerk!