Ontdek de Paasactie van Auping!

Wil je een Auping bed kopen? Profiteer van de tijdelijke actie! Je ontvangt van vrijdag 2 april t/m zondag 11 april 2021 een upgrade cadeau op je verstelbare spiraalbodem met omranding! Kwakernaat Beddenspecialist vertelt je er meer over!

Wil je dit voorjaar heerlijk slapen? Met een slaapcombinatie van Auping slaap je als nooit tevoren! Wil je een nieuw bed aanschaffen? Profiteer dan van de speciale Paasactie van Auping! Tijdens de actieperiode ontvang je een upgrade cadeau. Voorbeeld: koop je een bed waarvan het rug- en voetendeel elektrisch verstelbaar zijn, dan maken we er kosteloos een spiraalbodem van waarbij óók de hoofdsteun verstelbaar is! 
 

Voorwaarden actie

De looptijd van de actie is van vrijdag 2 april t/m zondag 11 april 2021. De actie is geldig op alle elektrisch verstelbare bedbodem(s) met omranding. Hieronder vallen alle elektrisch verstelbare spiraalbodems en boxspringbodems. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties. Bovendien geldt de actie niet op showmodellen en het outletaanbod.
 

Maak een afspraak bij Kwakernaat Beddenspecialist

Wil je meer informatie over de actie? Of wil je direct een slaapcombinatie uitzoeken? Aarzel niet en plan een afspraak bij Kwakernaat Beddenspecialist. Onze adviseurs ontvangen je op het afgesproken moment en adviseren jou een slaapcombinatie dat past bij jouw wensen.