Ontvang 21% korting op onze jubileum-boxspring!

Kwakernaat Bedden bestaat 21 jaar. Om dit heugelijke feit met jou te vieren, hebben we een heuse jubileum-boxspring ontworpen. Tot en met 30 april 2020 ontvang je maar liefst 21% korting op deze tweepersoons boxspring met luxe look & feel! Lees gauw meer.

Kwakernaat Bedden is al jarenlang een begrip in Roosendaal en omstreken. 21 Jaar, welteverstaan. In september 1998 begint Dick Kwakernaat zijn eigen beddenspeciaalzaak aan de Boulevard 118d in Roosendaal. In de loop der jaren hebben Dick, zijn vrouw Linda en hun gewaardeerde medewerkers tal van mensen geholpen bij het uitzoeken van een matras, ledikant, kussen, boxspring of nieuw bedtextiel. Deze slaapartikelen komen altijd tot stand na een betrokken en persoonlijk adviesgesprek, waarbij de slaapbehoeften van de klant in kaart worden gebracht. Door gerichte vragen te stellen en te kijken naar het lichaam, wordt er een bed op maat geadviseerd. Een bed dat precies voldoet aan de wensen en eisen van de klant. Zodat hij zo goed mogelijk slaapt en het beste uit zijn nachtrust haalt.
 

Kortingsactie met unieke jubileum-boxspring

Aangezien Kwakernaat Bedden ruim 21 jaar bestaat, willen we onze bijzondere jubileum-boxspring promoten. Tot en met 30 april 2020 ontvang je maar liefst 21% korting op deze boxspring, dus feitelijk betaal je geen BTW! De jubileum-boxspring bestaat uit een luxe boxspringset met een blind gecapitonneerde hoofdbord, hoge bodem, geborsteld RVS champagnepootjes, gestoffeerd pocketveringmatras met zeven zones en luxe topmatras. Lees hier meer over de specifieke opties.
 

Kenmerken van de boxspring

De jubileum-boxspring is verkrijgbaar als vlakke variant en als elektrisch verstelbare variant. De verstelbare boxspring is voorzien van een pocketveer met zeven zones. Deze voelt stevig aan en is voorzien van een zeer goede kwaliteit. De gestoffeerde matrassen zijn voorzien van zeven zones en verkrijgbaar in soepel en stevig. De topmatras van koudschuim voelt medium aan en is bij een verstelbare boxspring te verkrijgen met een splittopper of twee losse toppers. De kleur van de boxspring kan je helemaal zelf bepalen, want je hebt de keuze uit diverse trendy stofkleuren! De boxspring is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 160 x 210 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm en 180 x 220 cm.
 

Extra opties mogelijk

Het is ook mogelijk om de boxspring uit te breiden met diverse extra opties. Deze opties zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar:

  • aanpassing hoofdbord in hoogte of breedte 
  • ander hoofdbord binnen de collectie mogelijk 
  • hogere topper
  • uitrijdbaar
  • uitstapverlichting
  • ledlampjes op hoofdbord
  • hocker in kubusvorm met glas
  • hocker met bergruimte
     

Kom vandaag nog langs!

Tijdens de actieperiode ontvang je maar liefst 21% korting. Zo kost de vlakke boxspring slechts € 1.795 (in plaats van € 2.275) en de elektrisch verstelbare boxspring € 2.795 (in plaats van € 3.539)! Haast je naar onze winkel aan de Boulevard 118d in Roosendaal en ontdek de prachtige jubileum-boxspring. Dick, Linda en het team ontvangen jou graag voor een persoonlijk en deskundig slaapadvies. Graag tot ziens!