Profiteer van de duurzame deals van Auping

Wil je een nieuw Auping-bed aanschaffen? Grijp je kans! Van 26 april t/m 30 mei 2021 profiteer je van de duurzame deals. Het recyclebare Essential bed met circulaire Evolve matrassen is nu extra aantrekkelijk geprijsd! 

Een leven lang op één bed. Het klinkt als een droom, maar bij Auping is het realiteit. Het merk maakt gebruik van oersterke en recyclebare materialen, zodat Auping-bedden generaties lang mee gaan. Dat ligt goed én duurzaam, want je hoeft minder vaak een nieuw bed aan te schaffen. Kwakernaat Beddenspecialist is select dealer van de bedden van Auping. Wij weten hoe mooi en duurzaam dit Nederlandse beddenmerk is en wij vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk adviesgesprek!


Ontdek de duurzame deals

Van maandag 26 april t/m zondag 30 mei 2021 profiteer je van de duurzame deals van Auping. Het recyclebare Essential bed met circulaire Evolve matrassen is nu extra aantrekkelijk geprijsd. Normaal betaal je € 4.280,- voor bovenstaande combinatie, maar tijdens de actiemaand betaal je slechts € 3.638,-! Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Het voordeel is ook geldig bij aankoop van losse Evolve matrassen. Normaal vanaf € 1.095,- en nu vanaf € 930,-.

Bezoek Kwakernaat Beddenspecialist

Breng een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal en laat je voorlichten over de actie. Samen met onze adviseurs stel je jouw ultieme slaapcombinatie van Auping samen! Graag tot ziens.