Nu set voordeel op de Auping Original boxspring!

Verwen jezelf met een nieuwe boxspring van Auping! Dat betekent een unieke kans om te investeren in de ultieme nachtrust met de kwaliteitsproducten van Auping.

Onze meest populaire boxspring al vanaf € 1.790,- Profiteer van tot € 500,- winkelvoordeel. Zo slaap je al op onze meest populaire Auping boxspring vanaf €1.790,-.

Met 135 jaar ervaring is Auping een gevestigde naam op het gebied van slaapcomfort. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame bedden, matrassen en accessoires. Gedurende de jaren heeft Auping zich bewezen als een expert in slaapinnovatie, met een missie om mensen energieker en gezonder te laten ontwaken. Nu vieren ze hun rijke geschiedenis met een welverdiend jubileum.

Profiteer van € 500,- winkelvoordeel.

Op de meest populaire boxspring Original van Auping slaap je al vanaf € 1.790,-. Je ontvangt € 250,- voordeel op een éénpersoons boxspring en € 500,- voordeel op een tweepersoons boxspring. Kom vrijblijvend proefliggen in één van onze winkels. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar. 

Tijdelijk ontvang je de 2e Inizio of Adagio matras voor de halve prijs. Tijdens de boxspring actie loopt er een tweede actie op de Adagio Inizio matras. Deze Auping pocketvering matrassen met zones kun je nu zeer voordelig aanschaffen. 

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist

Wil je gebruikmaken van deze actie van Auping? Breng een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal! Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze actie en zoeken met jou naar het perfecte Auping artikel.