TEMPUR: 50% korting op het tweede artikel

Wil je een slaapartikel van TEMPUR aanschaffen? Van 14 april t/m 27 juni 2021 ontvang je 50% korting op het tweede artikel! De actie is geldig op onder andere matrassen, kussens, bedbodems en boxsprings. Lees gauw verder! 

Kwakernaat Beddenspecialist is dealer van TEMPUR-slaapartikelen. TEMPUR is een prachtig merk met hoofdkussens, matrassen, bedbodems en gestoffeerde ledikanten. De slaapartikelen van TEMPUR hebben drukverlagende eigenschappen waardoor jij gewichtloos kunt slapen. Ook kunnen de artikelen verlichting geven bij pijnlijke gewrichten of rug- en nekklachten. Een TEMPUR-matras vormt zich naar de contouren van jouw lichaam en ondersteunt dit waar nodig. Niet voor niks is TEMPUR verkozen tot Product van het Jaar 2021 (in de categorie ‘Matrassen’)! 
 

Profiteer van de TEMPUR-actie

Wil je een slaapartikel van TEMPUR aanschaffen? Profiteer van de allernieuwste TEMPUR-actie! Van 14 april tot en met 27 juni 2021 ontvang je 50% korting op het tweede artikel! De actie geldt op bijna het gehele TEMPUR-assortiment, zoals matrassen, kussens, bedbodems en boxsprings. De actie is niet geldig op enkele geselecteerde items. Ook is de actie niet geldig in combinatie met andere kortings- en promotieacties. 

Plan een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruikmaken van de nieuwe TEMPUR-actie? Aarzel niet en kom langs in onze showroom! Plan vooraf een afspraak in, zodat wij jou op een veilige en verantwoorde wijze kunnen ontvangen (met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM). Onze adviseurs verwelkomen je graag en geven je een passend advies over de slaapartikelen van TEMPUR!