TEMPUR Winterpromotie: 2e artikel 50% korting

Toe aan een nieuw matras? Maak kennis met de TEMPUR Winterpromotie! Van 9 november 2020 t/m 14 februari 2021 ontvang je 50% korting op het tweede slaapartikel. Lees hier meer informatie over de TEMPUR Winterpromotie. 

De wintertijd is aangebroken. Tijdens deze koude wintermaanden willen we niets liever dan ’s avonds in een zacht en warm bed te kruipen! Ben je op zoek naar een hoofdkussen of een mooi matras dat zich naar jouw lichaamscontouren vormt? Ontdek de slaapartikelen van TEMPUR! 
 

Over slaapmerk TEMPUR

Kwakernaat Beddenspecialist is select dealer van TEMPUR-slaapartikelen. TEMPUR is een prachtig merk met hoofdkussen, matrassen, bedbodems en gestoffeerde ledikanten. De slaapartikelen van TEMPUR hebben drukverlagende eigenschappen waardoor jij gewichtloos kan slapen. Ook kunnen de artikelen verlichting geven bij pijnlijke gewrichten of rug- en nekklachten. Een TEMPUR-matras vormt zich naar de contouren van jouw lichaam en ondersteunt dit waar nodig! 
 

50% Korting op het tweede slaapartikel

Maak kennis met de TEMPUR Winterpromotie. Tot en met 14 februari 2021 ontvang je bij Kwakernaat Beddenspecialist 50% korting op het tweede slaapartikel van TEMPUR! Kom naar onze winkel en laat je in onze winkel goed informeren door onze beddenspecialisten. Graag tot ziens!