Wintervoordeel op alle Auping matrassen

De winter is officieel aangebroken! Auping heeft daarom de warme winter weken in het leven geroepen. Van 23 december 2020 t/m 18 maart  2021 profiteer je van aantrekkelijk voordeel op alle Auping witte matrassen, gestoffeerde matrassen en toppers. 

Het is winter, hét jaargetijde van koude dagen en lange avonden. En het jaargetijde van lekker vroeg onder de wol kruipen, zodat je een goede nachtrust pakt. Slaap jij in de winter ook altijd iets meer, bijvoorbeeld omdat je eerder naar bed gaat óf omdat je ’s ochtends wat langer blijft liggen? Niet verwonderlijk, want het is ’s ochtends nog lang donker. Dan is het heel verleidelijk om langer in bed te blijven – helemaal wanneer je vrije dagen hebt en je nergens heen hoeft. 
 

Warme winter weken van Auping

Wil je een nieuw matras aanschaffen, zodat je nóg lekkerder slaapt? Profiteer dan van de warme winter weken van Auping! Kwakernaat Beddenspecialist is select dealer van de slaapartikelen van dit oer-Hollandse merk. Wij hebben een ruim aanbod boxsprings, bedden, matrassen en bedtextiel van Auping. Wij nemen daarom ook deel aan de warme winter weken. Van woensdag 23 december 2020 t/m zondag 18 maart 2021 ontvang je aantrekkelijk voordeel op alle Auping witte matrassen, gestoffeerde matrassen en toppers! 
 

Bestel via onze website

Onze winkel aan de Boulevard 118d in Roosendaal is momenteel gesloten, maar onze website is bereikbaar! Bekijk online ons aanbod Auping matrassen en bestel de matras van jouw keuze! De actie van de warme winter weken is per 23 december verwerkt op onze website, dus dan zie je de actieprijzen. Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze adviseurs helpen je graag met een telefonisch of digitaal advies. Indien gewenst is advies aan huis ook mogelijk!