Profiteer van de Tempur Summer Sale

Toe aan een nieuw bed? Profiteer van de allernieuwste TEMPUR-actie! Van 1 juli tot en met 15 september 2024 ontvang je 15% korting bij aanschaf van TEMPUR® artikelen. 

 

Kwakernaat Beddenspecialist is dealer van TEMPUR-slaapartikelen. TEMPUR is een prachtig merk met hoofdkussens, matrassen, bedbodems en gestoffeerde ledikanten. De slaapartikelen van TEMPUR hebben drukverlagende eigenschappen waardoor jij gewichtloos kunt slapen. Ook kunnen de artikelen verlichting geven bij pijnlijke gewrichten of rug- en nekklachten. Een TEMPUR-matras vormt zich naar de contouren van jouw lichaam en ondersteunt dit waar nodig.

De zomer in met TEMPUR

Wil je een slaapartikel van TEMPUR aanschaffen? Profiteer van de allernieuwste TEMPUR-actie! Van 1 juli tot en met 15 september 2024 ontvang je 15% korting op alle Tempur artikelen.  De actie is niet geldig op enkele geselecteerde items. Ook is de actie niet geldig in combinatie met andere kortings- en promotieacties. 

Plan een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruikmaken van de TEMPUR-acties? Aarzel niet en kom langs in onze showroom! Plan vooraf een afspraak in, zodat wij jou op een veilige en verantwoorde wijze kunnen ontvangen. Onze adviseurs verwelkomen je graag en geven je een passend advies over de slaapartikelen van TEMPUR!