Bedbodems

Calypso lattenbodem 1000

€ 150,-

Over
Calypso lattenbodem 1000

Een goede basis.

De Calypso lattenbodem 1000 is met de hand verstelbaar aan het hoofd- en voeteneinde. Perfect als u met de benen iets omhoog wilt slapen of ontspannen even een boekje wilt lezen. De Calypso 1000 heeft een extra soepele schouderzone en een heupzone die eenvoudig kan worden verstevigd.

 

 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  Deze handmatig verstelbare Calypso 1000 is tegen meerprijs ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Deze is elektrisch verstelbaar aan het hoofd- en voeteneinde. De bediening is compact en overzichtelijk en is gemakkelijk op te hangen aan de rand van uw bed.

  De Calypso 1000 is ook vlak verkrijgbaar. 

  Verstelbaarheid
 • Bijzonderheden

  Bijzonderheden

  De Calypso 1000 heeft een extra soepele schouderzone en een heupzone die eenvoudig kan worden verstevigd.

  Bijzonderheden
 • Maten

  Maten

  Lattenbodem Calypso 1000 is leverbaar in de maten: 70, 80 of 90 breed en 190 of 200 lang, grotere maten tegen meerprijs verkrijgbaar

  Maten
 • Tips

  Tips

  Combineer deze verstelbare bodem met één van onze kwaliteitsmatrassen voor een optimale ondersteuning van je lichaam.

  Tips

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.