Bedbodems

M Line Multi Motion inlegbodem vlak

€ 549,-

Over
M Line Multi Motion inlegbodem vlak

Uitstekende ondersteuning en goede ventilatie.

De M Line Multi Motion I bedbodem blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires. De inleg bedbodem kan in elk ledikant geplaatst worden.

 • Techniek

  Techniek

  Deze unieke Multi Motion bedbodem ondersteunt de hybride technologie van je matras en is speciaal ontworpen om de matraseigenschappen te versterken. Je ideale basis voor een ongestoorde nachtrust.

  Techniek
 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  De Multi Motion inlegbodem met zijn hightech frame heeft een hoge draagkracht en is zowel vlak als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar. De verstelbare variant is standaard uitgerust met een draadloze soft touch handbediening met handige zaklampfunctie.

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  M Line inlegbodem is leverbaar in de maten 70/200 of 80/200, grotere maten tegen meerprijs verkrijgbaar.

  Maten
 • Opties

  Opties

  Als optie kan je de Multi Motion bedbodem voorzien van verstelbare metalen pootjes. Zo breng je het bed op de ideale hoogte.

  Opties

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.