Bedbodems

M Line Multi Motion inlegbodem elektrisch verstelbaar

€ 1.099,-

Over
M Line Multi Motion inlegbodem elektrisch verstelbaar

Uitstekende ondersteuning en goede ventilatie.

De elektrisch verstelbare M Line Multi Motion I bedbodem blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en past in vrijwel ieder ledikant. De elektrisch verstelbare inleg bedbodem biedt een heerlijk ontspannen lig- en zithouding. Deze bodem biedt een perfecte ondersteuning in combinatie met ieder type M Line matras.

 

 • Techniek

  Techniek

  Deze unieke Multi Motion bedbodem ondersteunt de hybride technologie van je matras en is speciaal ontworpen om de matraseigenschappen te versterken. Je ideale basis voor een ongestoorde nachtrust.

  Techniek
 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  De Multi Motion inlegbodem met zijn hightech frame heeft een hoge draagkracht en is elektrisch verstelbaar. Deze is standaard uitgerust met een draadloze soft touch handbediening met handige zaklampfunctie.

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  M Line inlegbodem elektrisch verstelbaar is leverbaar in de maten 70/200 of 80-90-100/200-210 en 90/220.

   

  Maten
 • Opties

  Opties

  Als optie kan je de Multi Motion bedbodem voorzien van verstelbare metalen pootjes. Zo breng je het bed op de ideale hoogte.

  Opties

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.