Bedbodems

Lattenbodem der Rowa verstelbaar

€ 1.590,-

Over
Lattenbodem der Rowa verstelbaar

De optimale basis voor alle soorten matrassen

Lattenbodem der Rowa gemaakt van een en robuust massief frame van beuken is het origineel van de lattenbodems en uw beste vriend in alle omstandigheden. De lattenbodem is persoonlijk instelbaar en verstelbaar, of u nu ligt te slapen, te lezen of even tussendoor wil uitrusten. Door de zeer elastische veerlatten ligt u uiterst comfortabel en stabiel. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Prijs is voor een 2 motorig verstelbare bodem 90/200

 

 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  De lattenbodem der Rowa is te verstellen met een afstandsbediening. Op deze manier verandert u alle ligstanden. U kunt kiezen voor een 2 motorig of 4 motorig verstelbare bodem met eventueel aangedreven met een accu-techniek. Zo ligt u altijd ontspannen en tevens vrij van elektromagnetische velden. 

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  Verkrijgbaar in verschillende breedte en lengte maten.

  Maten
 • Comfort

  Comfort

  U kunt de bodem individueel instellen in het bekken- en lende gebied voor een permanent zachtere of juist steviger ligging. Fijne ligging door de stabiele meegaande veerlatten.

  Comfort
 • Opties

  Opties

  2 motorig of 4 motorig te verstellen. Mogelijkheid bij elektrische verstelbaarheid om uw favoriete standen op te slaan met de memory-functie. Word aangedreven worden door een accu, waardoor u ontspannen ligt en vrij bent van magnetische velden.

  Opties

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.