Bedbodems

Tempur Premium Flex 2000 Bedbodem

€ 1.448,-

Over
Tempur Premium Flex 2000 Bedbodem

Optimale ondersteuning

De Tempur Premium Flex bedbodem heeft een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan je Tempur-matras. Deze schotelbodem is individueel instelbaar door middel van het eenvoudig draaien van de schotels om de stevigheid in te stellen naar je persoonlijke wensen. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement wat zorgt voor meer comfort. 

 

 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  De Premium Flex 2000 is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening.

   

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  Premium Flex 2000 is verkrijgbaar in de maten 70-80/200 

  Andere maten/lengtematen verkrijgbaar tegen meerprijs. 

  90-100-140/200-210-220 

  Maten
 • Past bij

  Past bij

  Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De Premium Flex bodems kunnen in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar ook in een bestaande bedombouw of worden voorzien van diverse poten om de bodem zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken.

  Past bij
 • Opties

  Opties

  De Premium flex bodem is (tegen meerprijs) uit te breiden met een massageset voor extra ontspanning en comfort. Ook mogelijk is LED-verlichiting, deze LED-strips zijn in te stellen in diverse kleuren. Nb zowel bij de massageset als de LED-verlichting dient een aparte draadloze afstandbediening bijbesteld te worden, deze vervangt de huidige. 

  Om te voorkomen dat de matras verschuift wanneer je op het matras ligt, raden wij aan om matrashouders te gebruiken. Een set (alleen in chroom verkrijgbaar) bevat 6 stuks die je kunt bevestigen aan het voeteneinde en aan de buitenzijde van de bedbodem. 

  Opties

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.