SALE

Bedbodems

Tempur Premium Flex 500 Bedbodem vlak showmodel 90/200

€ 599,- € 299,-

Over
Tempur Premium Flex 500 Bedbodem vlak showmodel 90/200

Showroom sale!

De Tempur Premium Flex bedbodem heeft een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan je Tempur-matras. Deze schotelbodem is individueel instelbaar door middel van het eenvoudig draaien van de schotels om de stevigheid in te stellen naar je persoonlijke wensen. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement wat zorgt voor meer comfort. 

 

 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  De Premium Flex 500 is een vlakke (niet verstelbare) bedbodem.

  Liever een verstelbaren bodem...dat kan, kies dan voor de Premium Flex 2000 (2-motorig) of de Premium Flex 4000 (4-motorig)

  Verstelbaarheid
 • Maat

  Maat

  Premium Flex 500 showmodel is verkrijgbaar in de maten 90/200.

   

  Maat
 • Past bij

  Past bij

  Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De Premium Flex bodems kunnen in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar ook in een bestaande bedombouw of worden voorzien van diverse poten om de bodem zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken.

  Past bij
 • Opties

  Opties

  Nog 2 voorradig.

  Opties

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.