SALE

Bedbodems

Tempur Premium Flex 500 Bedbodem

€ 599,- € 449,-

Over
Tempur Premium Flex 500 Bedbodem

De Tempur Premium Flex bedbodem heeft een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan je Tempur-matras. Deze schotelbodem is individueel instelbaar door middel van het eenvoudig draaien van de schotels om de stevigheid in te stellen naar je persoonlijke wensen. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement wat zorgt voor meer comfort. 

 

 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  De Premium Flex 500 is een vlakke (niet verstelbare) bedbodem.

  Liever een verstelbaren bodem...dat kan, kies dan voor de Premium Flex 2000 (2-motorig) of de Premium Flex 4000 (4-motorig)

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  Premium Flex 500 is verkrijgbaar in de maten 70-80/200 

  Andere maten/lengtematen verkrijgbaar tegen meerprijs. 

  90-100-140/200-210-220 

  Maten
 • Past bij

  Past bij

  Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De Premium Flex bodems kunnen in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar ook in een bestaande bedombouw of worden voorzien van diverse poten om de bodem zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken.

  Past bij
 • Opties

  Opties

  De Premium flex bodem is uit te breiden met een massageset inclusief draadloze afstandbediening, voor extra ontspanning en comfort.

  Om te voorkomen dat de matras verschuift wanneer je op het matras ligt, raden wij aan om matrashouders te gebruiken. Een set (alleen in chroom verkrijgbaar) bevat 6 stuks die je kunt bevestigen aan het voeteneinde en aan de buitenzijde van de bedbodem. 

  Opties

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.