Bedbodems

Een bedbodem, hoe onzichtbaar ook, is een belangrijk onderdeel van het bed. Om je lichaam in de perfecte slaapstand te brengen moeten bedbodem en matras technisch op elkaar zijn afgestemd. Alleen zo krijg je de beste nachtrust en wordt iedere morgen een goede morgen.

Bij Kwakernaat Bedden vindt je alle soorten bedbodems: van lattenbodems, spiraalbodems tot boxsprings. Allemaal technisch hoogstaande systemen van en duurzame kwaliteit en in elke afmeting en uitvoering verkrijgbaar.

En heb je al nagedacht over de keuze tussen een verstelbaar hoofdeind, voeteneind, allebei of liever gewoon helemaal niet? Handmatig verstelbaar of Elektrisch? Misschien wel snoerloos? Het kan allemaal en wij adviseren je graag in je keuze. Onze bedden specialisten staan klaar met een luisterend oor en kundig advies. Ga je voor de warme uitstraling van een boxspring, dan kijken we samen naar de vele mogelijkheden die hierin zijn. Wil je toch liever een losse bedbodem voor in een ledikant? Ook hierin hebben wij een groot assortiment in zowel bedbodems als bedombouwen.

Met een bedbodem van Kwakerrnaat Bedden lig je goed!