SALE

Bedden

Auping Auronde ledikant

€ 2.580,- € 2.193,-

Over
Auping Auronde ledikant

15% Design voordeel tijdens de Auping designweken.

Design waarbij jij de details bepaalt.

De Auronde is een echte designklassieker. In 1973 ontworpen door Frans de la Haye. Toen een revolutionair ontwerp door de ronde vormen en felle kleuren. Nu opnieuw revolutionair: met nieuwe materialen en door de details op jouw wensen aan te passen, krijg je het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu. 

(Prijs op basis van een vlak Auronde 1000 bed inclusief Inzio matras 140-200 zonder hoofdbord)

 

 • Materialen & kleuren

  Materialen & kleuren

  Design zit in de details en de materialen. De Auronde wordt gemaakt van oersterk beukenhout. Voor de afwerking kun je uit tien dekkende vollak kleuren kiezen. Of kies voor afwerking met een noten- of eikenfineer. Voor de eikenfineer zijn er vier beitskleuren om uit te kiezen, daarmee blijft de structuur van het hout mooi zichtbaar. De aluminium oogjes op de poten van de Auronde zijn een onmisbaar onderdeel van het design. Doordat je kunt kiezen uit 11 verschillende kleuren, geven ze je bed een originele uitstraling.

  Materialen & kleuren
 • Maten

  Maten

  De Auronde is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtematen, Auronde 1000 (laag), Auronde 1500 (hoog) en Auronde 2000 (extra hoog). De breedtematen zijn: 1-persoons 80, 90 en 100 breed en 2- persoons 120, 140, 160, 180 en 200 breed. De lengtematen zijn: 200, 210 en 220 lang.

   

  Maten
 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  Stel jouw perfecte Auronde bed samen door te kiezen voor een vlakke, handmatig- of elektrisch verstelbare bodem en een matras die op jouw lichaam is afgestemd. De Auping spiraalbodem, gecombineerd met een Auping matras biedt de juiste verdeling van de lichaamsdruk waardoor je comfortabel slaapt. De elektrisch verstelbare variant is verkrijgbaar met 1, 2 of drie motoren inclusief een handige draadloze bediening.

  Verstelbaarheid
 • Handige opties

  Handige opties

  De Auronde is ook nog eens verkrijgbaar met handige opties zoals een deelbaar set. Hiermee rijd je het bed gemakkelijk uit elkaar om bijvoorbeeld het bed op te maken of gemakkelijk schoon te maken. Er zijn ook handige aanhaaktafeltjes en praktische hoofdborden. Hiermee is de Auronde helemaal naar jouw wensen aan te passen.

  Handige opties

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.