Bedden

Auping Original bedmodel

€ 2.480,-

Over
Auping Original bedmodel

De kracht van de perfecte basis.

De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. En dat is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Niets meer en niets minder. Zowel bedbodem en matras zijn ergonomisch volledig af te stemmen op jouw lichaam. Je slaapt al op deze perfecte set (140-200) inclusief Auping matras, vlak spiraalbodem en hoofdbord voor

 

 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  De Original heeft een helder vormgegeven en krachtig frame, gecombineerd met een spiraalbodem naar keuze: vlak, handverstelbaar of elektrisch verstelbaar met 1, 2 of 3 motoren. De verstelbare bodems zijn voorzien van een ruim zitdeel voor extra comfort en de draadloze handset is altijd bij de hand.

  Verstelbaarheid
 • Hoofdbord

  Hoofdbord

  Maak je Original compleet met een hoofdbord in een stof en kleur van jou keuze. Bij elke maat is een passend hoofdbord, met of zonder oversteek. Ook in 1-persoons.

  Hoofdbord
 • Maten

  Maten

  De Auping Original is verkrijgbaar in twee hoogtes. De hoge versie biedt extra comfort.

  De verkrijgbare breedtematen zijn: 1-persoons 80, 90 en 100 breed en 2- persoons 120, 140, 160, 180 en 200 breed.

  De verkrijgbare lengtematen zijn: 200, 210 en 220 lang.

   

  Maten
 • De matras

  De matras

  Bij het kiezen van de juiste matras spelen individuele factoren mee als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken. De Auping matrassen zijn zo opgebouwd dat ze op je persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Ze onderscheiden zich door verschillen in opbouw en zonering.  

  De matras

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.