SALE

Bedden

Bedmodel Auping Noble solid oak Showmodel

€ 19.390,- € 13.500,-

Over
Bedmodel Auping Noble solid oak Showmodel

Showroom Sale!!

Het Noble bed ademt een onmiskenbare klasse uit, naadloos gecombineerd met een weelderig comfort. Het robuuste frame, beschikbaar in de elegante kleur Solid Oak, biedt een solide ondersteuning en draagt bij aan een gevoel van stabiliteit. Het bed wordt verder verfraaid met een gestoffeerd hoofdbord, voorzien van zachte kussens. De kussens stralen in de warme tint Jail Sand Beige, terwijl het hoofdbord gehuld is in de verfijnde kleur Reflect Sand Beige, wat het geheel een perfecte finishing touch geeft.

Dit bed straalt een ingetogen vorm van luxe uit, waarbij het ontwerp zijn kracht put uit de eenvoud ervan. Het bed is voorzien van een royaal plateau vervaardigd uit massief eikenhout, met zorgvuldig afgeronde hoeken. De combinatie van deze elementen resulteert in een tijdloos en sereen design, dat zowel elegant als rustgevend is.

De bedmaat is: 180x210, met twee 3 motrorige spiraalbodems met de afmeting 90x210 en twee Elysium matrassen.

 • Materialen

  Materialen

  Het bed is gemaakt van massief eikenhout.

  Materialen
 • Ontwerper

  Ontwerper

  Dit luxe bed is gemaakt door de Rotterdamse ontwerper Johan van Engel. 

  Ontwerper
 • Kleur

  Kleur

  Dit luxe bed komt in de kleur Solid Oak.

  Kleur
 • Combineer met

  Combineer met

  Om dit bed nog meer uitstraling te geven kun je het combineren met een mooi organisch of rond vloerkleed. Ook staan champignonvormige lampjes stijlvol en hip bij dit elegante bed. 

  Combineer met

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.