SALE

Bedden

Tempur Relax Bed Frame

€ 1.599,- € 1.199,-

Over
Tempur Relax Bed Frame

Stel je eigen bed samen

Tempur Relax bed is geheel naar eigen wens samen te stellen. De bedkaders zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Het hoofdbord is verkrijgbaar in vier verschillende varianten en uiteraard ook in diverse kleuren. Om het geheel helemaal af te maken is er een ruime keuze in diverse potensets.  

 

 • Maten

  Maten

  Tempur Relax Bedkader is verkrijgbaar in de maten: 160-180/200.

  Andere maten/lengtematen verkrijgbaar tegen meerprijs160-180-200/200-210.

  Maten
 • Hoofdborden

  Hoofdborden

  Bedkader Relax is verkrijgbaar met hoofdbord Shape & Frame met een hoogtemaat van 85 cm. Tegen meerprijs is hoofdbord Shape/Frame/Texture en Check (hoogte 110 of 130 cm) verkrijgbaar. 

  Hoofdborden
 • Combineer met

  Combineer met

  Tempur Relax bedkader met het gewenste hoofdbord is perfekt te combineren met de vlakke Flex 500 bedbodem of de Flex 2000/5000 elektrisch verstelbare bedbodem. Voor de ideale combinatie kan je kiezen uit de collectie van de diverseTempur-matrassen. Door de ruime keuze aan matrassen is er altijd een matras die perfekt aansluit bij je lichaam.   

  Combineer met
 • Opties

  Opties

  Hoofdbord Texture en Frame zijn ook verkrijgbaar in een combinatie van stof en lederlook. 

  Opties

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.