Bedden

Tempur Zero G Slaapsysteem

€ 1.627,-

Over
Tempur Zero G Slaapsysteem

Compleet gevoel van gewichtloosheid

Met de verstelbare bedbodem Tempur Zero G, verandert je slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek Tempur Zero G 400 en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van je dag te genieten. 

Met slechts één druk op de knop neemt het TEMPUR® Zero G 400 slaapsysteem de ultieme positie aan, wat zorgt voor een gevoel van complete gewichtloosheid. Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

 

 • Maten

  Maten

  Zero G 400 Bedbodem is verkrijgbaar in de maat 80/200 (met zwevend hoofdbord en potenset black)

  Andere potensets, breder hoofdbord en maten bedbodems leverbaar tegen meerprijs. 80-90-100/210-220

  Maten
 • Ondersteuning

  Ondersteuning

  Vind de perfekte positie om te slapen, tv te kijkenen te lezen in bed met de Tempur Zero G 400 verstelbare bedbodem. De draadloze afstandbediening is voorzien van een one-touch knop om de benen tot net iets boven het hart te heffen, zodat de druk van de onderste ruggenwervels worden verlicht en de bloedsomloop verbetert.

  Ondersteuning
 • Opties

  Opties

  Tempur Zero G 400 Bedbodem is verkrijgbaar in drie kleuren: Black, Grey en Beige. Hierdoor vind je altijd een bedbodem die bij je slaapkamer past. De Zero G 400 biedt (tegen meerprijs) een breed assortiment aan verschillende soorten poten en je kan tevens kiezen voor een bijpassend zwevend hoofdbord, wat zorgt voor een stijlvolle slaapomgeving.

  Opties
 • Bijzonderheden

  Bijzonderheden

  -De Zero G is eenvoudig te bedienen met slechts één druk op de knop.

  -Standaard een ontspannende massage

  -Ruimtebesparende functie. Bij gebruik van het verstelbare ruggedeelte wordt er gebruik gemaakt van een pull back   systeem. Dwz de bodem gaat niet alleen omhoog, maar trekt het geheel ook naar achteren, waardoor je dichtbij je     nachttafeltje blijft en het tevens ruimtebesparend is.

  Bijzonderheden

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.