Bedden

Naast topmatrassen, bedbodems en boxsprings hebben wij ook een ruim aanbod in bedden. Of je nu kiest voor fraaie topmerken als Auping, M Line, Tempur en Hasena of voor één van onze andere aantrekkelijke alternatieven: Kwakernaat Bedden heeft voor ieder wat wils.

Functioneel, sterk en duurzaam: dat is waar een goed bed in onze ogen zéker aan moet voldoen. Daarnaast moet de uitvoering geheel naar eigen wens in te vullen zijn. Ga je voor een traditioneel bed of kies je toch voor strak en trendy? Vlak of verstelbaar? Een twijfelaar of kingsize? En wat te denken van onze deelbare tweepersoonsbedden? Ideaal voor bij het schoonmaken of het opdekken van je bed.

Heb je vaak last met opstaan? Dan is een bed met een hogere in- en uitstap minder belastend voor de rug en is een bed met een comforthoogte aan te raden.

Wij hebben zelfs speciale zorgbedden die in hoogte verstelbaar zijn en uit te breiden met onder andere grepen en een papegaaihandvat.

Bekijk het complete assortiment hieronder maar kom zeker eens langs om je te laten voorzien van advies. Zo kun je alle mogelijkheden zien én uittesten.