Bedtextiel

B-Sensible Hoofdkussenbeschermer

€ 21,95

Over
B-Sensible Hoofdkussenbeschermer

Van natuur tot textiel

De B-Sensible kussenbeschermer is waterdicht en ademend en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De perfecte oplossing voor het behoud van je hoofdkussen.

 • Materialen

  Materialen

  Hoofdkussenbeschermer/hoes B-Sensible is gemaakt vanTencell een 100% natuurvezel. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  B-Sensible kussensloop/beschermer is verkrijgbaar in de maat 60/70.

  Grotere maten tegen meerprijs leverbaar. 

  Kleiner maat nodig? verkrijgbaar in de maat 40/40-60-80, 45/60, 50/60-70.

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  B-Sensible zorgt ervoor dat je hoofdkussen langer meegaat. De beschermer is ademend en voelt heerlijk zacht aan. Doordat de hoes waterdicht is kan er geen vocht doordringen in je hoofdkussen en tevens is de hoes anti-allergisch. 

  Eigenschappen
 • Tips

  Tips

  Probeer ook eens de matrasbeschermer/hoes van B-Sensible. Deze is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van overmatig nachtzweten.  

  Tips

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.