Bedtextiel

B-sensible Matrasbeschermer

€ 74,95

Over
B-sensible Matrasbeschermer

Van natuur tot textiel

Matrasbeschermer/Hoeslaken B-Sensible is waterdicht en ademend. Het enige membraan dat werkt als een tweede huid. Het hoeslaken voelt ook heerlijk zacht en comfortabel aan. 

 • Materialen

  Materialen

  Matrasbeschermer B-Sensible is gemaakt vanTencell een 100% natuurvezel. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  B-Sensible matrasbeschermer is verkrijgbaar in de maat:140/200. Andere maten verkrijgbaar, grotere tegen meerprijs leverbaar.

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Deze B-Sensible is een hoeslaken en een matrasbeschermer in één. Hierdoor ben je sneller klaar met het bed verschonen en het zorgt ervoor dat je matras langer meegaat. De beschermer is ademend en voelt heerlijk zacht aan. Doordat de hoes waterdicht is is deze ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren. 

  Eigenschappen
 • Tips

  Tips

  Probeer ook eens de kussensloop/beschermer van B-Sensible. Deze zorgt ervoor dat vocht niet door kan dringen in je hoofdkussen en is tevens anti-allergisch. 

  Tips

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.