Bedtextiel

B-Sensible Topperbeschermer

€ 88,95

Over
B-Sensible Topperbeschermer

Van natuur tot textiel

Topper-beschermer/Hoeslaken B-Sensible is waterdicht en ademend. Het enige membraan dat werkt als een tweede huid. Het hoeslaken voelt ook heerlijk zacht en comfortabel aan. De ideale manier om je topmatras te beschermen!

 • Materialen

  Materialen

  Topper-beschermer B-Sensible is gemaakt vanTencell een 100% natuurvezel. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  B-Sensible Topmatras-beschermer is verkrijgbaar in de maat 180/200.

  Grotere maten tegen meerprijs leverbaar. Deze Topper-beschermer is leverbaar in verschillende maten, vanaf maat 70/200  t/m maat 200-220.

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Deze B-Sensible is een Topper-hoeslaken en een Topmatras-beschermer in één. Hierdoor ben je sneller klaar met het bed verschonen en het zorgt ervoor dat je Topper langer meegaat. De beschermer is ademend en voelt heerlijk zacht aan. Doordat de hoes waterdicht is is deze ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren. 

  Eigenschappen
 • Tips

  Tips

  Probeer ook eens de kussensloop/beschermer van B-Sensible. Deze zorgt ervoor dat vocht niet door kan dringen in je hoofdkussen en is tevens anti-allergisch. 

  Tips

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.