Bedtextiel

B-Sensible Topperbeschermer

€ 88,95

Over
B-Sensible Topperbeschermer

Van natuur tot textiel

Topper-beschermer/Hoeslaken B-Sensible is waterdicht en ademend. Het enige membraan dat werkt als een tweede huid. Het hoeslaken voelt ook heerlijk zacht en comfortabel aan. De ideale manier om je topmatras te beschermen!

 • Materialen

  Materialen

  Topper-beschermer B-Sensible is gemaakt vanTencell een 100% natuurvezel. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  B-Sensible Topmatras-beschermer is verkrijgbaar in de maat 180/200.

  Grotere maten tegen meerprijs leverbaar. Deze Topper-beschermer is leverbaar in verschillende maten, vanaf maat 70/200  t/m maat 200-220.

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Deze B-Sensible is een Topper-hoeslaken en een Topmatras-beschermer in één. Hierdoor ben je sneller klaar met het bed verschonen en het zorgt ervoor dat je Topper langer meegaat. De beschermer is ademend en voelt heerlijk zacht aan. Doordat de hoes waterdicht is is deze ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren. 

  Eigenschappen
 • Tips

  Tips

  Probeer ook eens de kussensloop/beschermer van B-Sensible. Deze zorgt ervoor dat vocht niet door kan dringen in je hoofdkussen en is tevens anti-allergisch. 

  Tips

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.