Bedtextiel

Dekbedovertrek Auping Break of day

€ 189,95

Over
Dekbedovertrek Auping Break of day

SALE

Dekbedovertrek Break of day is een vrolijk overtrek met allerlei gekleurde verticale lijnen, die naast elkaar, over de lengte van het overtrek lopen. De onderzijde van het overtrek is net als de onderkleur van de bovenzijde grijsbeige. Dit overtrek wordt gemaakt van 100% biologisch katoensatijn en voelt heerlijk soepel en glad aan. 

Bevat de volgende kleuren: blauw, groen, geel, beige, roze, zwart, grijs en bruin.

Alle Auping dekbedovertrekken hebben over de gehele breedte en aan beide kanten een extra lange instopstrook. Hierdoor kun je het dekbedovertrek gemakkelijk onder je matras instoppen. Koude voeten zijn dus verleden tijd. Je herkent de extra lange instopstrook aan de lengtemaat: 200/220 en zijn voorzien van het button down systeem. Dit zijn handige knopen en lussen waarmee je het dekbed en overtrek aan elkaar vast maakt, zodat het niet meer verschuift. Auping dekbedovertrekken hebben lusjes aan de binnenkant van het overtrek. Onze dekbedden hebben op dezelfde plekken knopen. De lusjes uit het overtrek kunnen om deze knopen gedaan worden zodat het dekbed niet kan verschuiven in het overtrek. En met deze knopen en lussen is het óók nog eens makkelijker om je bed netjes op te maken.  Prijs vanaf 140/220

 • Materiaal

  Materiaal

  Gemaakt van zachte katoen met een satijnbinding.

  Materiaal
 • Maten

  Maten

  Dit overtrek is verkrijgbaar in de maat 240/220. 

  Zolang de voorraad strekt.

  Maten
 • Stijl

  Stijl

  Dit overtrek geeft net die subitiele touch in een serene slaapkamer.

  Stijl
 • combineer met

  combineer met

  Je kan dit overtrek leuk combineren met een sierkussen in de kleur van het overtrek.

  combineer met

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.