SALE

Bedtextiel

Dekbedovertrek VT Wonen Double Cord Green

€ 129,95 € 99,95

Over
Dekbedovertrek VT Wonen Double Cord Green

Stoere basic

Het VTwonen Double Cord dekbedovertrek is een mooi, basic dekbedovertrek in de kleur green. De stoere uitstraling wordt gecreëerd door het gebruik van Chambray katoen. Door twee kleuren draden te weven ontstaat er een grovere, onregelmatige structuur. Het robuuste effect wordt extra versterkt door afwerking van de kussenslopen, er is hierbij een locksteek gebruikt. 

 • Materialen

  Materialen

  Dekbedovertrek Double Cord Green is gemaakt van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk, ademend materiaal wat vocht goed opneemt. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Dekbedovertrek Double Cord Green is verkrijgbaar in de maat 240/220.

  (ook verkrijgbaar in de kleur blue 240/220)

  Maten
 • Stijl

  Stijl

  Dekbedovertrek Double Cord past goed in ieder type slaapkamer.

  Stijl
 • Combineer met

  Combineer met

  Maak het geheel helemaal compleet met Belladonna Clima Molton en hoeslaken van luxe kwaltiteit, die heerlijk zacht en soepel aanvoelt op de huid en die perfekt om je matras past. Liever een waterdichte bescherming (ideaal bij veel transpireren) voor je matras...kies dan voor B-Sensible. Dat is een hoeslaken en matrasbeschermer in één.

  Combineer met

Advies van onze slaapadviseurs

Kom langs voor advies op maat

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies! 

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp