Bedtextiel

KAAT A'dam Sierkussen Vercors Soft Pink

€ 27,95

Over
KAAT A'dam Sierkussen Vercors Soft Pink

Heerlijk zacht velvet

Sierkussen Vercors is gemaakt van zacht velvet in een mooie pastelroze kleur, met op de voorkant een grafisch gequilt dessin. Heel goed te combineren met accessoires in verschillende stoffen en kleuren. Velvet zien we in allerlei mode-trends terug.

 • Materialen

  Materialen

  Sierkussen Vercors soft pink is gemaakt van velvet 100% katoen.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Vercors soft pink is verkrijgbaar in de maat 43/43 cm.

  Maten
 • Stijl

  Stijl

  Sierkussen Vercors soft pink is een trendy item met een heerlijk zacht velvet touch. Vercors past goed in een moderne, maar ook in een landelijk of klassieke stijl. Kortom met Vercors kun je eindeloos combineren.

  Stijl
 • Combineer met

  Combineer met

  Sierkussen Vercors is heel goed te combineren met de verschillende kussentjes van Kaat A'dam.

  Combineer met

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.