Bedtextiel

Beddinghouse Sierkussen Van Gogh Blossem Blue

€ 39,95

Over
Beddinghouse Sierkussen Van Gogh Blossem Blue

Een waar kunstwerk

Bedding House is met trots de officiële partner van het Van Gogh Museum  Amsterdam. De unieke samenwerking tussen het Van Gogh Museum en Bedding House resulteert in een zeer speciale bedtextiel-collectie. Elk dessin is  geinspireerd op één van de schilderijen van Vincent van Gogh. Vincent schilderde als cadeau aan Theo een van zijn lievelingsonderwerpen: grote, bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Hij schilderde het naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon, die ook naar hem vernoemd werd, Vincent Willem. Als symbool voor het jonge leven koos Vincent de takken van de amandelboom, een van de vroegst bloeiende bomen, die reeds in februari de lente aankondigt. 

 • Materialen

  Materialen

  Het sierkussen Blossom is gemaakt van 100% polyestersatijn. Het kussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Sierkussen Blossem Blue Van Gogh is verkrijgbaar in de maat 30/50 cm.

  Maten
 • Stijl

  Stijl

  Dit sierkussen heeft een klassieke uitstraling en geeft je slaapkamer een zeer luxe sfeer. 

  Stijl
 • Combineer met

  Combineer met

  Kies ook voor de prachtige collectie dekbedovertrekken van Van Gogh voor een slaapkamer helemaal in stijl met de prachtige kunstwerken van de grote meester. 

  Combineer met

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.