SALE

Boxsprings

Auping Plain Criade

€ 4.265,- € 3.625,-

Over
Auping Plain Criade

15% Design voordeel tijdens de Auping designweken.

Eyecather in elke slaapkamer.

 

De Criade boxspring is een echte eyecatcher in je slaapkamer. Een opvallende boxspring die je helemaal naar jouw stijl kunt aanpassen. Het frame is de signatuur van deze boxspring, verkrijgbaar in 10 kleuren. Met het tijdloze hoofdbord Plain, de stoffering, kleur en een voetbord kun je tot in detail variëren. Zo maak je van Criade echt jouw Criade.

( De getoonde prijs is op basis van een Criade Plain vlak 160/200, stof categorie  A, inclusief matras Inizio)

 

 • Kleuren & materialen

  Kleuren & materialen

  Je Criade wordt helemaal jouw Criade door de stof die jij uitkiest. Met maar liefst 89 verschillende opties kun je eindeloos variëren in kleur, uitstraling en structuur. Zo kies je altijd de boxspring die perfect bij je past. Alle stoffen matchen uitstekend met de framekleuren van de Criade.

  Kleuren & materialen
 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  Kies je voor de verstelbare Criade dan kan je die helemaal naar wens verstellen. Zo kan je jouw Criade elektrisch verstellen met 1, 2 of 3 motoren, middels een RF afstandsbediening, voor de beste leesstand of voor extra comfort tijdens je slaap. Voor het opbergen van deze RF afstandsbediening zijn er speciale gestoffeerde zakjes verkrijgbaar die je makkelijk aan de boxspring kan bevestigen.

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  Met de Criade boxspring kan je kiezen uit veel verschillende maten, zo is het hoofdbord Plain verkrijgbaar in een hoogte van 90-, 100-, of 110 cm., en de boxspring in de éénpersoonsmaten 80, 90 en 100 breed en tweepersoonsmaten 120, 140, 160, 180 of 200 breed. De lengtematen zijn 200, 210 of 220 lang. Zo is er altijd een boxspring die precies bij je lichaam past.

  Maten
 • Matrassen & toppers

  Matrassen & toppers

  Verzeker jezelf van de beste nachtrust. Al onze gestoffeerde matrassen en toppers zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en door middel van het fixeersysteem kunnen ze aan elkaar gekoppeld worden. De mooie knopen en lussen zorgen ervoor dat de matras en topper niet ten opzichte van elkaar gaan schuiven.

  Matrassen & toppers

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.