Boxsprings

Auping Tone boxspring

€ 4.615,-

Over
Auping Tone boxspring

Tone Boxspring...een sterkte boxspring met een kleurrijk karakter.

 

Auping Tone is een slanke en eigentijdse boxspring. De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met de lage box geven Auping Tone de slanke uitstraling. De boxspring wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Het comfortabele 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor een perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen.

 

 • Vestelbaarheid

  Vestelbaarheid

  Deze vlakke box heeft over de gehele breedte pocketveren en is voorzien van een spiraalbodem, welke gemonteerd is op een stalen frame met ronde gepoedercoate poten in de kleuren: deep black, pure white, cool grey, warm grey en coral red. Uiteraard is deze box ook elektrisch verstelbaar verkrijgbaar. (tegen meerprijs)

  Vestelbaarheid
 • Stoffen

  Stoffen

  Auping Tone heeft de keuze uit drie veschillende categorieën nl Heaven, Peach en Crush. Binnen deze stoffen heb je een ruime keuze uit verschillende prachtige kleuren. Zo is er altijd wel een tint die perfect bij jouw interieur past. 

  Stoffen
 • Maten

  Maten

  Auping Tone is verkrijgbaar in de maten 160 of 180 cm bij 200 of 210. De hoogte van de box is 17 cm. Hoogte hoofdbord is 100 cm (vanaf de grond gemeten), breedte hoofdbord is 160 of 180 cm en is rondom gestoffeerd en  prachtig afgewerkt met dubbele stiknaden en voelt heerlijk zacht aan.

  Maten
 • Matrassen en toppers

  Matrassen en toppers

  De Auping Tone Boxspring-matras is een luxe 5-zone matras afgewerkt met een bies. Die 5 zones bieden je de ondersteuning waar je dat nodig hebt en laten je wegzakken waar dat fijn is. De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen voor goede ondersteuning van je lichaam en zorgen ervoor dat je ’s nachts makkelijk kunt draaien. Verkrijgbaar in soft, medium en firm. De hoogte van de matras Tone is 20 cm

  De Auping Tone topper is een veerkrachtige topper, gemaakt van geperforeerd natuurlatex met een hoogte van 8 cm. Verkrijgbaar in de maten 160 of 180 cm bij 200 of 210 cm 

  Matrassen en toppers

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.