SALE

Boxsprings

Auping Wink Original

€ 2.905,- € 2.469,-

Over
Auping Wink Original

15% Design voordeel tijdens de Auping designweken.

De perfecte basis voor je slaapkamer.

Met de Original boxspring kies je altijd voor de perfecte basis. Een boxspring met veel oog voor detail. Het samenspel van de spiraalbodem en pocketveren in de Original boxspring bieden je lichaam uitstekende ondersteuning. Afhankelijk van jouw slaapwensen stel je jouw Original boxspring samen met een matras of een gestoffeerde matras met topper. 

( De getoonde prijs is op basis van een Original Wink vlak 140 breed en 200 lang, hoofdbord 107 hoog, stof categorie  A, inclusief matras Inizio)

 • Materialen & stoffen

  Materialen & stoffen

  Je boxspring wordt helemaal jouw boxspring met de stof die jij uitkiest. Met maar liefst 89 verschillende opties kun je eindeloos varieren in kleur, materiaal en structuur. Zo kies je altijd de boxspring die perfect bij je past. Kies uit de 15 verschillende kleuren biezen en maak je gestoffeerde matras helemaal af in jouw stijl. Alle stoffen uit de collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een duurzaam karakter en voelen zeer prettig en comfortabel aan.

  Materialen & stoffen
 • Verstelbaarheid

  Verstelbaarheid

  Jouw Original boxspring biedt je alle comfort die je wensen kan. Zo kan je jouw boxspring elektrisch verstellen met 1, 2 of 3 motoren, middels de bijgeleverde RF afstandsbediening en vind zo je fijnste leestand. Ook tijdens je slaap biedt de verstelbare boxspring extra comfort, bijvoorbeeld bij een verkoudheid of blessure. Voor het opbergen van deze RF afstandsbediening zijn er speciale gestoffeerde zakjes verkrijgbaar die je makkelijk aan de boxspring kunt bevestigen.

  Verstelbaarheid
 • Maten

  Maten

  Met de Original boxspring kan je kiezen uit veel verschillende maten, zo is het geknoopt hoofdbord Portofino verkrijgbaar in een hoogte van 107 of 117 cm. en een breedte die gelijk is aan de boxspring of met 10 cm. extra aan elke zijde. De boxspring is verkrijgbaar in de éénpersoonsmaten 80, 90 en 100 breed en tweepersoonsmaten 120, 140, 160, 180 of 200 breed. De lengtematen zijn 200, 210 of 220 lang. Zo is er altijd een boxspring die precies bij je lichaam past.

  Maten
 • Matrassen & toppers

  Matrassen & toppers

  Verzeker jezelf van de beste nachtrust. Al onze gestoffeerde matrassen en toppers zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en door middel van het fixeersysteem kunnen ze aan elkaar gekoppeld worden. De mooie knopen en lussen zorgen ervoor dat de matras en topper niet ten opzichte van elkaar gaan schuiven.

  Matrassen & toppers

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.