SALE

Boxsprings

Boxspring Candia showmodel

€ 7.413,- € 3.995,-

Over
Boxspring Candia showmodel

Inspired By Nature, Made By Hand

Wij bieden een stijlvolle boxspring aan van het merk Candia. De boxspring is voorzien van hoofdbord Ocean van de body fix collection, boxspringbodems vlak en luxe handgemaakte pocketveringmatrassen, welke afgedekt zijn met de natuurlijke materialen. Eén zijde is soepel en de ander zijde stevig. Het betreft een showmodel en de kleur is lichtgrijs/blauw.

Dit betreft een afhaalprijs.

 

 • Materialen

  Materialen

  De matrassen zijn opgebouwd uit verschillende natuurlijke lagen, zoals jute, natuurlatex, kameelhaar, dubbele laag katoenwol en de viscosestof van de tijk is behandeld met olijfolie.

   

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De bedmaat is 180/210.

  Maten
 • Stijl

  Stijl

  Staat prachtig in een stijlvolle slaapkamer.

  Stijl
 • Combineer met

  Combineer met

  Combineer met frisse witte accententen. Bij voorkeur de matrassen voorzien van een molton en hoeslaken met een hoge hoek. De Bella Donna serie hoeslakens en moltons zijn hier zeer voor geschikt.

  Combineer met

Advies van onze slaapadviseurs

Kom langs voor advies op maat

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies! 

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp