SALE

Dekbedden

Auping dekbed Prestige Natuur 4 seizoenen

€ 599,- € 539,-

Over
Auping dekbed Prestige Natuur 4 seizoenen

100% witte Mazurische ganzendons

De Auping dekbedden Prestige voelen uitzonderlijk comfortabel en zacht, ze worden gevuld met de allermooiste dons. Voor ieder seizoen is er de perfecte vulling.

 • Materialen

  Materialen

  De Auping Prestige dekbedden zijn gevuld met prachtige witte vlokken van 100% Mazurisch ganzendons, RDS gecertificeerd. De tijk is vervaardigt uit 100% biologische katoen batist van een superieure kwaliteit.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Het Auping Prestige Natuur dekbed is verkrijgbaar in de maten:

  140 breed, 200 of 220 lang.

  Tegen meerprijs: 240 of 260 breed en 220 lang.

   

  Maten
 • Labels

  Labels

  De Auping Prestige Natuur dekbedden hebben de volgende labels:

  -Auping verkoopt donzen dekbedden en hoofdkussens die zijn gecertificeerd volgens Responsible Down Standard (RDS).

  -Nomite: de tijk van deze dekbedden en kussens is zo dicht dat het binnendringen van huisstofmijt wordt tegengegaan.

  -Downafrech greenline garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN12935.

  -Biologisch katoen staat voor katoen die geteeld is zonder schadelijke middelen zoals pesticiden. De katoen en de stof wordt verwerkt volgens strikte richtlijnen. Beter voor zowel mens als mileu.

  Labels
 • Uitvoeringen

  Uitvoeringen

  De Auping Prestige Natuur dekbedden zijn verkrijgbaar in: Een extra zacht en lichte Summer uitvoering, geschikt voor de warme voorjaars- en zomernachten. Een extra zacht en medium gevulde All Year uitvoering, geschikt voor het hele jaar met uitzondering van de warme zomernachten. En een 4-Seasons uitvoering, deze bestaat uit beide zachte dekbedden en kunnen in een extra koude periode op elkaar worden geknoopt.

  Uitvoeringen

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.