Dekbedden

Cassenz Dekbed Natuur

€ 319,-

Over
Cassenz Dekbed Natuur

Heerlijk comfortabel 100% kasjmier

Dekbed 'Natuur Kasjmier' van het kwaliteitsmerk 'Cassenz' voelt heerlijk comfortabel en luxe aan. Een absolute verwennerij! 

 • Materialen

  Materialen

  De vulling van het dekbed is de meest edele haarsoort: kasjmier. Dit dekbed heeft een fijne tijk van 100% katoenen batist.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Dekbed Cassenz Natuur is leverbaar in de maat 140/220 met een vulgewicht van 650 gram, klasse 4.

  Grotere maten en/of meer vulgewicht tegen meerprijs leverbaar.

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Met zijn geweldige eigenschappen, zoals: heerlijik soepel, een goed isolatievermogen en zeer goed ventilerend en vochtregulerend is dit dekbed een goede keuze.

  Eigenschappen
 • Opties

  Opties

  Cassenz Dekbed Natuur is (tegen meerprijs) verkrijgbaar in warmte-klasse 1, 2 en 4. dwz een winter, een voor/najaar of een zomer-dekbed.

  Opties

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.