Dekbedden

Cassenz Dekbed Natuur Merino

€ 149,-

Over
Cassenz Dekbed Natuur Merino

Soepel en behaaglijk

Dekbed 'Natuur Merino Luxe' van het kwaliteitsmerk 'Cassenz' voelt behaaglijk en zeer comfortabel aan. Door zijn goede isolatievermogen, vochtregulerende en ventilerende eigenschappen zorgt dit dekbed voor een heerlijk slaapklimaat.

 • materialen

  materialen

  Door de combinatie van de zachte 100% merino-wol en de 100% katoen-satijnen tijk is dit een heerlijk soepel vallend dekbed.

  materialen
 • Maten

  Maten

  Natuur Merino Luxe is leverbaar in de maat 140/220 met een vulgewicht van 650 gram, warmte-klasse 4.

  Andere maten en/of vulgewicht tegen meerprijs leverbaar.

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Dekbed Merino Luxe van het kwaliteitsmerk Cassenz heeft een goed isolatievermogen, is zeer goed ventilerend en vochtregulerend en is bovendien heerlijk soepel.

  Eigenschappen
 • Opties

  Opties

  Dekbed Merino Luxe is verkrijgbaar in verschillende warmte-klasse nl: 

  Een winter- (klasse 1), een voor/najaar- (klasse 2) en een zomerdekbed (klasse 4).

  Opties

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.