Dekbedden

Dekbed Linnen by Jonk BV

€ 149,-

Over
Dekbed Linnen by Jonk BV

Unieke warmtegeleidende eigenschappen

Dit natuurlijke dekbed wordt in het bijzonder bij warme zomernachten hoog gewaardeerd. Door de mix van linnen met tencel is het koel en veel beter vochtregulerend dan de katoenen zomerdekbedden. Linnen beschikt over een hoge luchtdoorlaatbaarheid en heeft unieke warmtegeleidende eigenschappen. De tijk bestaat uit heerlijk licht lycocell-satijn dat een uitzondelijk goede vochtregulatie heeft. Het oppervlak is zeer glad, waardoor deze tijk mijtwerend is.

 • Maten

  Maten

  Het linnen dekbed is verkrijgbaar in een zomer-uitvoering of een voor-najaarsdekbed. 

  Zomerdekbed is verkrijgbaar vanaf maat 140/200 vulgewicht is 175g m2.

  Andere maten of voor-najaardekbed verkrijgbaar tegen meerprijs. (Voor-najaardekbed is verkrijgbaar vanaf maat 140/200 vulgewicht is 300g m2)

  NB. Alle afmetingen zijn op bestelling en leverbaar vanaf 5-7 werkdagen.

   

  Maten
 • Bijzonderheden

  Bijzonderheden

  Dekbed Linnen is goed wasbaar, milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar.

  Bijzonderheden
 • Keurmerken

  Keurmerken

  De herkomst van de gebruikte materialen worden vastgelegd in een documentatiesysteem. Dit wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijk instituut. 

  De Oko-Tex 100 is een internationaal erkend certificaat voor veiligheid in de textielketen. Dit label geeft aan dat het gebruikte textiel getest is op schadelijke stoffen en geen risico vormt voor de gezondheid van de gebruiker.

  Keurmerken
 • Materialen

  Materialen

  Vulmateriaal: 70% fijn Linnen en 30% Tencel

  Tijk: 100% Lycocell Edel Satijn

  Materialen

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.