Dekbedden

Donsana by Jonk bv Dekbed Prestige eendendons

€ 169,-

Over
Donsana by Jonk bv Dekbed Prestige eendendons

Kwaliteitsproduct

Met het eendendonzen dekbed Prestige, bent u altijd verzekerd van een optimale temperatuurregulatie. Verkrijgbaar in verschillende warmte-klasse. Gaat je voorkeur uit naar een 2-persoonsdekbed, maar heeft je partner het vaak frisser of juist warmer dan jij, dan is het zelfs mogelijk om een partnerdekbed samen te stellen. Dwz de kant van je partner warmer gevuld of juist koeler. Ook is het mogelijk om alleen een warmer gedeelte bij de voeten te nemen. Voor ieder wat wils.  

 • Materialen

  Materialen

  Dekbed Donsana Prestige bestaat uit 90% hoogwaardig eendendons en een 100% katoenen tijk, wat heel aangenaam aanvoelt. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Dekbed Prestige is leverbaar in de maat 140/220 met een vulgewicht van 350 gram in warmte-klasse 4.

  Andere maten en/of vulgewicht tegen meerprijs leverbaar.

  Maten
 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  De kwaliteit van je dekbed wordt bepaald door de vulkracht van het dons, de soepelheid van de tijk en het vochtregulerende vermogen. De Donsana donzen dekbedden worden gevuld met hoogwaardig volgroeid dons, waardoor je minder nodig hebt om je lichaamswarmte vast te houden. Het dekbed wordt dus lichter en gaat langer mee, dan een dekbed met onvolgroeid dons. 

  Kwaliteit
 • Bijzonderheden

  Bijzonderheden

  Dekbed Donsana Prestige heeft een cassette gestikte tijk zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden. Ook is het mogelijk om je dekbed, na verloop van tijd extra te laten vullen, mocht dit gewenst zijn.

  Bijzonderheden

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.