Dekbedden

Donsana by Jonk bv Dekbed Supreme Allura wit ganzendons

€ 529,-

Over
Donsana by Jonk bv Dekbed Supreme Allura wit ganzendons

Kwaliteitsproduct

Donsana Supreme, de 'crème de la crème' onder de dekbedden, dat voel en zie je meteen. De superieure kwaliteit van alleen het beste dons is gebruikt voor dit heerlijke dekbed. Het 100% Ganzendonzen dekbed Supreme, is heerlijk soepel en gevuld met een hoogwaardige kwaliteitsdons, die in staat is, uw lichaamswarmte perfect vast te houden en heeft een nog betere vochtregulatie dan normaal dons. Het dekbed voelt heerlijk licht en comfortabel aan. Verkrijgbaar in verschillende warmte-klasse en maten. Ook mogelijk in een partnerdekbed, dwz een warmer of juist koeler gedeelte aan de kant van de partner of alleen bij het voeteinden. 

 • Materialen

  Materialen

  Dekbed Donsana Supreme is gevuld met 100% hoogwaardig Allura ganzendons en de tijk bestaat uit, 95% microtencel / 5% zijde wat een luxe glans geeft en is zeer huidvriendelijk en duurzaam en sterk als katoen.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Dekbed Supreme is leverbaar in de maat 140/220 met een vulgewicht van 250 gram in warmte-klasse 4.

  Andere maten en/of vulgewicht tegen meerprijs leverbaar.

  Maten
 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  De kwaliteit van je dekbed wordt bepaald door de vulkracht van het dons, de soepelheid van de tijk en het vochtregulerende vermogen. De Donsana donzen dekbedden worden gevuld met hoogwaardig volgroeid dons, waardoor je minder nodig hebt om je lichaamswarmte vast te houden. Het dekbed wordt dus lichter en gaat langer mee, dan een dekbed met onvolgroeid dons. 

  Kwaliteit
 • Bijzonderheden

  Bijzonderheden

  De Supreme is de top op het gebied van dekbedden. De dons van de Supreme wordt zorgvuldig geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het hoogst is: de 100% witte Allura ganzendons. Ook is het dekbed cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden. Door de biologische 'Vital Finish' behandeling kan de tijk 5 keer sneller vocht opnemen en droogt dubbel zo snel.

  Tevens is het mogelijk om je dekbed, na verloop van tijd extra te laten vullen, mocht dit gewenst zijn.

  Bijzonderheden

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.