Kasten op maat

Een goede kledingkast of linnenkast is onmisbaar in huis. In de kledingkast kunt u al uw kleding netjes ordenen en opbergen, zodat ze niet in het zicht liggen of in de slaapkamer rondslingeren, bijvoorbeeld over een stoel of op de grond. Bent u op zoek naar een nieuwe kledingkast, maak dan snel kennis met de prachtige linnenkasten van Raffito. Deze kasten hebben een eigen gezicht. Een eigen karakter.

Kasten met klasse en vakmanschap

Raffito is een kastenmerk van allure. De linnenkasten van Raffito worden vervaardigd met oog voor klasse en vakmanschap. Zo zijn de kasten voorzien van stijlvolle details en een vleugje Italiaans design. De kasten zijn beschikbaar voor iedere interieurstijl, want het assortiment bestaat onder andere uit kasten met loftdeuren, barnstijl deuren, klassieke deuren, moderne deuren, draaideuren, inloopkasten en omlijste deuren. Iedere kast heeft een andere look & feel, want u kunt deze volledig customizen. Van frontkleur tot materialen en van indeling tot grepen. Mat of glans en van klassiek tot modern. Voor iedere Raffito-kast is er een bijpassende deurgreep.

Linnenkast op maat samenstellen

De kasten zijn niet alleen voorzien van een weergaloos design, maar ze beschikken ook over een zeer praktische indeling. Zo kunt u iedere kast volledig naar wens samenstellen, waarbij u bepaalt hoe hoog, breed en diep de kast moet worden. Moet de kast ingebouwd worden in een ruimte met schuine wanden? Geen probleem, dit is allemaal mogelijk. De kast wordt geheel op maat gemaakt, zodat deze naadloos past in uw vertrek. De kasten kunnen worden voorzien van handige ruimtebesparende accessoires, zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift en verlichting. Geen ruimte wordt onbenut gelaten, zodat u optimaal opberggemak heeft!

Profiteer van 20 jaar garantie

Wist u dat de kasten van Raffito een lange levensduur kennen? De kasten worden met de hand vervaardigd. Elke kast, elke deur en elk schroefje wordt uitvoerig gecontroleerd, zodat deze altijd voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die Raffito aan haar producten stelt. Het gevolg? U profiteert van de allerbeste kasten, voorzien van de allermooiste materialen. Bij aanschaf ontvangt u dan ook een kwaliteitscertificaat én een garantie van maar liefst twintig jaar.