Kasten op maat

Raffito Barn Deuren

Over
Raffito Barn Deuren

Landelijke sfeer

Raffito Barn-deuren geven je huis een landelijke sfeer. De natuurlijke en robuuste uitstraling komt duidelijk naar voren en geeft een rustieke twist aan jouw woonstijl. Perfect te combineren met stoere industriële grepen wat het effect versterkt.

 • Maten

  Maten

  Raffito Barn-deuren 2-deurs op basis van 2 meter breed en 2.20 hoog.

  Op iedere gewenste maat leverbaar. (meerprijs)

  Maten
 • Handgrepen

  Handgrepen

  Er is een ruime keuze aan diverse handgrepen. 

  Handgrepen
 • Kleuren

  Kleuren

  Raffito Barn-deuren zijn leverbaar in tal van kleuren. Zo is er voor iedereen wel een kleur naar wens. Keuze genoeg! Laat je inspireren in onze winkel Kwakernaat bedden in Roosendaal.

  Kleuren
 • Uitstraling

  Uitstraling

  Barn-deuren geven je huis een landelijke sfeer. Deze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. 

  Uitstraling

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.