Kasten op maat

Raffito Klassieke Stijldeuren

Over
Raffito Klassieke Stijldeuren

Luxe en elegantie

Raffito Klassieke Stijldeuren stralen luxe en elegantie uit. De vijf deurmodellen in deze stijl passen perfect in een interieur met een landelijke, klassieke sfeer. Breng harmonie in de ruimte door de deuren naar persoonlijke wens samen te stellen in kleur en met matchende handgrepen. 

 • Maten

  Maten

  Raffito Klassieke Stijldeuren 2-deurs op basis van 2 meter breed en 2.20 hoog.

  Op iedere gewenste maat leverbaar. (meerprijs)

  Maten
 • Handgrepen

  Handgrepen

  Er is een ruime keuze aan diverse handgrepen. 

  Handgrepen
 • Kleuren

  Kleuren

  Raffito Klassieke Stijldeuren zijn leverbaar in tal van kleuren. Zo is er voor iedereen wel een kleur naar wens. Keuze genoeg! Laat je inspireren in onze winkel Kwakernaat bedden in Roosendaal.

  Kleuren
 • Uitstraling

  Uitstraling

  Deze Stijldeuren hebben een klassiek uiterlijk, maar van binnen zijn ze van alle gemakken te voorzien. Met de moderne snufjes van nu creëer je jouw droomkast, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

  Uitstraling

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.