Kasten op maat

Raffito Omlijste Deuren

Over
Raffito Omlijste Deuren

Mix en match

Raffito Omlijste Deuren vergroten je woonplezier door de ruime keuze aan deurvullingen. Combineer hout- en unikleuren of kies voor glas- en spiegeldeurn voor een luxe en stijlvolle kast die optisch gezien veel ruimte geeft. Combineer de paneerdeuren met een omlijksting en kleur naar wens en creëer zo een unieke kast op maat.

 • Maten

  Maten

  Raffito Omlijste Deuren 2-deurs op basis van 2 meter breed en 2.20 hoog.

  Op iedere gewenste maat leverbaar. (meerprijs)

  Maten
 • Handgrepen

  Handgrepen

  Door middel van de lijsten open je eenvoudig de deur. 

  Handgrepen
 • Kleuren

  Kleuren

  Raffito Omlijste Deuren zijn leverbaar in tal van kleuren. Zo is er voor iedereen wel een kleur naar wens. Keuze genoeg! Laat je inspireren in onze winkel Kwakernaat bedden in Roosendaal.

  Kleuren
 • Uiterlijk

  Uiterlijk

  Raffito kent een diversiteit aan mogelijkheden. Van de kracht van eenvoud tot de beleving van kleur en de luxe van materialen. 

  Uiterlijk

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.