Kussens

Cassenz hoofdkussen Monaco

€ 139,-

Over
Cassenz hoofdkussen Monaco

Ergonomisch gevormd

De Monaco heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van je lichaam. Je hoeft je schouder niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen.

 

 

 

 

 

 • Maten

  Maten

  Kussens zijn er in vele maten en uitvoeringen. Meestal zijn kussens gevuld met dons of synthetisch materiaal en zijn ze uitgevoerd in de maat 60 x 70 cm. De maat van de Monaco is 60 x 40 cm, wat ruim voldoende is voor uw hoofd en eigenlijk uw bed verlengt.

  Maten
 • Ondersteuning

  Ondersteuning

  De Monaco is vervaardigd van latex wat grote voordelen heeft. Het kussen is vormvast, waardoor je hoofd de gehele nacht een constante ondersteuning geniet zonder dat je je kussen nog hoeft op te schudden. De hoogte verandert namelijk niet tijdens de nacht, waardoor je een rustigere nacht zult hebben. De speciaal ontworpen inkepingen in het onder- en bovenvlak van het kussen, zorgen ervoor dat je hoofd stabiel blijft liggen.

  Ondersteuning
 • Materialen

  Materialen

  Monaco is een ergonomisch gevormd latex hoofdkussen. De hoes is gemaakt van 100% Tencel®, dit werkt verkoelend en kan goed vocht opnemen en afstaan. Bovendien is de hoes voorzien van een ritssluiting en is goed wasbaar.

  Materialen
 • Uitvoeringen

  Uitvoeringen

  Omdat iedere mens een andere lichaamsbouw heeft is de Monaco verkrijgbaar in vier hoogtes, welke te leveren zijn in een medium en soft uitvoering. Door deze keuzemogelijkheid is er voor ieder specifiek persoon een geschikt kussen leverbaar. 

  Uitvoeringen

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.