Kussens

Donsana by Jonk bv Hoofdkussen Imperior

€ 159,-

Over
Donsana by Jonk bv Hoofdkussen Imperior

Vormvast latex/ganzendons

Een donzen hoofdkussen geeft veel mensen het meest comfortabele gevoel. Het is heerlijk zacht en zeer goed vervormbaar. Voor diegene die een vormvast kussen willen maar toch van het comfort van dons willen genieten is er de Imperior. Slapen op dons met een dragende laag van het vormvaste Natural Vita Talalay latex.

 

 • Materialen

  Materialen

  Hoofdkussen Imperior van het kwaliteitsmerk Donsana by Jonk bv heeft een kern van natural vita talalay latex en de buitenkant bevat een 90% hoogwaardig ganzendons. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De Imperior is er in diverse hoogtes en is zeer goed wasbaar.

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Het kussen is allergievriendelijk en heeft een uitstekende vochtregulatie. Door deze goede vochtregulatie en de batist geweven 100% katoenen tijk is het kussen uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor de huismijt.

  Eigenschappen
 • Ondersteuning

  Ondersteuning

   De ergonomische vorm en de geïntegreerde neksteun zorgen voor een perfecte ondersteuning.

  Ondersteuning

Advies van onze slaapadviseurs

Kom langs voor advies op maat

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies! 

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp